Atradius kredittforsikring, inkasso & garantier

Atradius er en leverandør av både inkassotjenester og kredittforsikring, og konsernet kan i tillegg hjelpe kunder med garantier på spesifikke markeder.

Det internasjonale selskapet kan hjelpe norske bedrifter med å oppnå økt økonomisk sikkerhet, ved hjelp av både garantier, kredittforsikring og inkassosaker.

En kredittforsikring kan for eksempel være nyttig dersom bedriften ønsker å sikre seg mot risiko relatert til kredittsalg.

Selskapet vektlegger gode kunderelasjoner, og har i tillegg et tett samarbeid med faglige spesialister.

Kontakt Atradius – kundeservice

Org.nr: 917 877 947
Adresse i Norge: Strandveien 15, 1366 Lysaker
Telefon: 67 83 71 70
Nettside: https://atradius.no

Er du allerede kunde?
Her kan du kontakte kundeservice.

Produkter og tjenester

Tjenestene er først og fremst tilpasset store konserner og bedrifter. Forsikringene er designet for å hjelpe bedrifter med å minimere risiko relatert til kundefordringer og salgsvirksomhet.

Med Atradius sine forsikringsprodukter skal bedrifter kunne unngå uforutsette eller plutselige tap. Tjenestene skal sørge for forutsigbarhet og økt inntjening på salg for bedrifter.

  • Kredittforsikring (i Norge og/eller globalt)
  • Inkassotjenester
  • Garantier

Fakta om Atradius

Atradius er et verdensomspennende selskap som tilbyr både garantier og forsikringer til kundene sine. Selskapets historie strekker seg tilbake til 2001, da forsikringseksperter fra Tyskland og Nederland grunnla selskapet GERLING NCM.

I 2004 byttet selskapet navn til Atradius, og i 2008 ble det slått sammen med det spanske kredittforsikringsselskapet Créditi y Caución. I dag finnes selskapet i mer enn 50 land, inkludert Norge. Selskapets hovedkvarter er i Amsterdam.