Fasadeprodukter: Produkter, priser og erfaringer

Logoen til Fasadeprodukter AS med hvit bakgrunn og sort og rød farger

Vurderer du å kjøpe solskjerming eller garasjeport fra Fasadeprodukter AS? Kanskje er du interessert i å vite priser eller høre andres erfaringer med firmaet?

Heldigvis har du kommet til rett sted. På denne siden finner du alt du trenger å vite om Fasadeprodukter.

Først får du vite litt om selskapets historie og eierskap. Deretter presenterer vi de ulike produktene som er å få kjøpt.

Etterpå forklarer vi hvordan prisene i solskjermingsbransjen fungerer. Vi viser deg også en enkel metode for å beregne nøyaktig pris på markiser eller annen type solskjerming til ditt hjem.

Mange er nysgjerrige på hvilke erfaringer tidligere kunder har hatt. Frykt ikke – vi skal også vise deg hvordan du finner brukeranmeldelser fra ekte kunder, og hva du må være oppmerksom på når du leser de.

Til slutt har vi satt opp en oversikt over alle avdelinger, med tilhørende adresse, telefon og e-post.

La oss sette i gang.

Selskapets historie og eierskap

Historien til Fasadeprodukter AS begynner i 1990, da Frode Hjellset etablerer forløperen til selskapet slik vi kjenner det i dag.

I de første årene drev firmaet lokalt i Møre og Romsdal med salg og montering av ulike produkter innen solskjerming. Innen 1997 har de rukket å sette opp fabrikk i Molde, hvor de startet med egen produksjon av utvendig solskjerming.

I 2015 ble Fasadeprodukter kjøpt opp av det multinasjonale selskapet Hunter Douglas B.V. fra Nederland. Konsernet eier en rekke bedrifter innen solskjerming, hvor de norske selskapene inngår i morselskapet HD Solskjerming AS. Sistnevnte er i dag en av Norges største aktører innen solskjerming.

Produkter

Felles for Fasadeprodukter sine ulike typer solskjerming, er at de produseres i Norge. Nærmere bestemt i Molde, hvor fabrikken ifølge egne nettsider legger vekt på kontinuerlig produktutvikling.

I de neste avsnittene skal vi se nærmere på hvilke produkter som er å få kjøpt hos Fasadeprodukter AS. Overordnet kan de deles opp i 3 hovedkategorier.

Ønsker du å lære mer om ulike typer solskjerming, les vår store guide om innvendig og utvendig solskjerming.

1. Utvendig solskjerming

Fasadeprodukter fører flere produkter innen utvendig solskjerming. Du kan kjøpe screens, markiser, pergola, persienner, levegg og parasoller. Disse lages på bestilling og blir skreddersydd til å passe ditt hjem.

2. Innvendig solskjerming

De tilbyr også et bredt sortiment innen innvendig solskjerming. Du kan velge blant rullegardiner, aluminiumspersienner, duette, plisségardiner, og lamellgardin. Skulle du være plaget av myggen om sommeren kan du også få kjøpt myggnetting.

3. Garasjeporter

Utover solskjerming tilbyr Fasadeprodukter garasjeporter, som også er produsert i Norge. Her legges det vekt på at du kan designe garasjeporten selv, slik at du får den nøyaktig som du vil. Er du for eksempel glad i teknologi kan du velge at garasjeporten skal kunne åpnes med en app på mobilen.

Fasadeprodukter – priser

På jakt etter priser eller prisliste? Produktene lages på bestilling og blir forskjellige fra kunde til kunde. Det kjedelige svaret er derfor at prisene blir forskjellige de også.

For Fasadeprodukter og andre leverandører av markiser er det ikke vanlig å sitte på en stor lagebeholdning med produkter i standardstørrelser. De tar isteden mål og tilpasser produktene for hver enkelt kunde.

Dette høres kanskje litt rart ut, men tenk deg hvor forskjellig ulike verandaer kan se ut. Det finnes tross alt ikke noen standardstørrelser, og derfor må solskjermingen tilpasses hvert enkelt tilfelle.

Blå prislapp med hvit tekst i store bokstaver som sier Fasadeprodukter priser. Grønn bakgrunn

Så, hvordan kan du egentlig beregne hvor mye solskjerming til ditt hjem vil koste deg?

Det blir tidkrevende og slitsomt å snakke frem og tilbake med flere selgere. Samtidig bør du ikke nøye deg med å motta tilbud fra kun én leverandør – da vet du jo ikke om tilbudet du fikk er bra eller ikke.

En smart løsning er å benytte seg av Tjenestetorget sin anbudstjeneste for solskjerming. Gjennom ett kort skjema, beskriver du bare det du er ute etter.

Dine ønsker blir automatisk sendt videre til konkurrerende leverandører av solskjerming. Selskapene vet de er i en konkurransesituasjon, og må derfor knive om å gi deg den beste løsningen til lavest mulig pris. Tjenesten er både gratis og uforpliktende. Skulle du for hvilken som helst grunn ikke være fornøyd med tilbudene, kan du bare ignorere de.

Tips: Ønsker du å vite mer om hva som påvirker prisene før du henter inn tilbud? Da er den store guiden for priser på markiser verdt å lese.

Fasadeprodukter – erfaringer

Andre kunders erfaringer kan gi deg en god indikasjon på hvorvidt firmaet er verdt å benytte seg av.

I denne delen skal vi se nærmere på hvor du kan finne omtaler fra tidligere kunder. Både de som er fornøyde og de som kanskje har en negativ opplevelse.

Hvit tekst i store bokstaver som sier kundenes erfaringer med Fasadeprodukter. Blå bakgrunn med to snakkebobler med kundeanmeldelser på seg

Anmeldelser på Google

Det første alternativet for å lese erfaringer er å gjøre et raskt søk på Google. Tast inn «Fasadeprodukter» etterfulgt av området du befinner deg i. Oppføringen til nærmeste avdeling vil da dukke opp til høyre i søkeresultatene.

Her finner du ofte bedriftens adresse, kontaktinformasjon og åpningstider. Som regel vil du også finne anmeldelser fra kunder.

Søkeresultatene ellers

Igjen kan du bruke Google, men søk denne gangen etter «Fasadeprodukter erfaringer». Du vil da få opp relevante nettsider, som for eksempel Trustpilot, bedriftens Facebook-side og ulike diskusjonsforum. På disse sidene vil du kunne finne omtaler og tilbakemeldinger fra kunder.

Husk dette når du leser erfaringer

Et viktig poeng er at anmeldelser man kommer over på nettet ikke nødvendigvis er representative for hvor fornøyde kundene egentlig er. Dette gjelder for alle bedrifter.

Det er jo vanligere å ta seg tiden til å skrive en tilbakemelding når man er misfornøyd enn når alt har gått bra.

Likevel: Er flertallet av kundeerfaringene svært negative, hvor opplevelsene høres helt katastrofale ut, vil det selvsagt være lurt å vurdere en annen aktør.

Adresser, kontakt & telefon

Fasadeprodukter har lokale konsulenter i nesten hele Norge. Med andre ord er sannsynligheten stor for at de kan hjelpe deg med solskjerming uavhengig av hvor i landet du bor.

I tabellen nedenfor har vi listet opp alle avdelinger i Norge. Telefon og e-post er imidlertid alltid det samme.

  • Telefon: 911 50 200
  • E-post: post@fasadeprodukter.no

Tar du for eksempel kontakt på telefon, forteller du bare hvor i landet du befinner deg, så blir du satt over til riktig avdeling. 

Alternativt kan du besøke kontakt oss-siden på https://www.fasadeprodukter.no/kontakt-oss/.

Her kommer alle avdelingene til Fasadeprodukter. Husk at showroom og lager som regel ikke holder åpent. Du må avtale tidspunkt enten du ønsker å hente varer eller komme på visning.

Type avdeling og område Adresse
Lager Hedmark / Oppland Fautvegen 9, 2836 Biri, Norge
Avdeling Oslo / Akershus / Østfold Østre Akervei 215, 0975 Oslo, Norge
Lager Oslo / Akershus / Østfold Berghagan 5, 1405 Langhus, Norge
Lager Romerike Dyrskuevegen 22, 2040 Kløfta, Norge
Lager Trondheim og Trøndelag Østre Rosten 16B, 7075 Tiller, Norge
Avdeling Trondheim og Trøndelag Ingvald Ystgaardsv. 1 inngang C, 7047 Trondheim, Norge
Lager & Avdeling Steinkjær Bogaveien 20, 7725 Steinkjær, Norge
Avdeling Bergen Hylkjeflaten 40, 5109 Hylkje, Norge
Lager Bergen Hesthaugveien 18, 5119 Ulset, Norge
Avdeling & Lager Agder Narviga 7, 4633 Kristiansand, Norge
Lager Vestfold / Buskerud / Telemark Skolmar 25, 3232 Sandefjord, Norge
Avdeling Vestfold / Buskerud / Telemark Lundekroken 6, 3940 Porsgrunn, Norge
Avdeling Stavanger Maskinveien 2, 4033 Stavanger, Norge
Lager Stavanger Strandsvingen 4, 4032 Stavanger, Norge
Avdeling Førde Hafstadveien 32, 6800 Førde, Norge
Avdeling & lager Molde Årøsetervegen 10, 6422 Molde, Norge
Lager Haugesund Bleikmyrveien 7, 4276 Veavågen, Norge
Avdeling Haugesund Oasen Storesenter, 5542 Karmsund, Norge
Lager Ålesund Blindheim Industriveg 2e, 6020 Ålesund, N orge
Avdeling Ålesund Myrabakken Næringssenter Bygg 2, Spjelkavikvegen 132, 6010 Ålesund, Norge

Dette har vi lært om Fasadeprodukter

I denne artikkelen har du forhåpentligvis lært mye om Fasadeprodukter AS.

Vi begynte med selskapets historie og eierskap, før vi presenterte de ulike produktene Fasadeprodukter har å tilby. Kort fortalt får du kjøpt skreddersydd utvendig og innvendig solskjerming, samt garasjeporter.

Videre forklarte vi hvorfor det ikke alltid er like lett å vite prisene til Fasadeprodukter. Heldigvis kan du bruke Tjenestetorget.no for å sjekke nøyaktig hvor mye solskjerming til ditt hjem vil koste. Her kan du raskt og enkelt motta tilbud fra solskjermingsbedrifter som konkurrerer mot hverandre. Det er både gratis og uforpliktende å benytte seg av tjenesten.

Vi har også delt noen tips til hvordan du finner andre kunders erfaringer med Fasadeprodukter. Kort oppsummert: Bruk internett og sjekk tilbakemeldinger på Google, Facebook, Trustpilot og diskusjonsforum.

På slutten av artikkelen satte vi opp en tabell med alle avdelinger og tilhørende adresse. Dermed kan du enkelt nå Fasadeprodukter om du ønsker å bestille befaring eller montering, eventuelt snakke med kundeservice vedrørende noe annet.