Scandic Markiser: Produkter, priser og erfaringer

Har du vurdert å kjøpe solskjerming fra Scandic Markiser? Kanskje er du nysgjerrig på priser eller andre kunders erfaringer?

Da har du kommet til rett sted. På denne siden finner du alt du trenger å vite om den kjente markiseprodusenten fra Gjøvik.

Først presenteres grunnleggende informasjon om selskapet. Deretter gir vi en gjennomgang av Scandic sine produkter, hvor det etterpå kommer en diskusjon rundt prisene. Ikke minst viser vi deg hvor du kan lese erfaringer og anmeldelser fra tidligere kunder.

Til slutt har vi satt opp en oversikt over alle avdelinger, med tilhørende adresse, e-post og telefon.

La oss sette i gang.

Grunnleggende informasjon om bedriften

Scandic Markiser sin historie starter i 1995, da selskapet ble etablert. Siden oppstarten har de blitt en av de ledende leverandørene av innvendig og utvendig solskjerming i Norge. I dag leverer de sine norskproduserte produkter på kryss og tvers av hele landet.

Selskapet holder til på Gjøvik, hvor de har valgt å legge både hovedkontor og fabrikk.

Produkter

Scandic Markiser skriver på egne nettsider at de er opptatt av fornyelse og det å kunne møte behovet i markedet. Derfor har de valgt å føre en kombinasjon av både moderne og mer tradisjonelle produkter.

Scandic lager de fleste produktene sine på bestilling, slik at du får de produsert etter dine eksakte mål og preferanser for farger.

1. Markiser

Som navnet tilsier, er markiser en viktig del av Scandic sine produkter. Gjøviksbedriften tilbyr både terassemarkiser, kassettmarkiser og vindusmarkiser. Om du eier eller planlegger å kjøpe Pergola, kan de også levere markiser til denne delen av hjemmet.

2. Annen type solskjerming

Scandic har også valgt å utvide produktsortimentet til å omfatte andre typer solskjerming. Deriblant finner vi screens, persienner, effektgardiner, lamellgardiner, levegger, garasjeporter og mer.

Om du ønsker å vite mer om de ulike typene solskjerming som finnes på markedet i dag, kan du lese vår store guide for solskjerming.

Scandic Markiser – priser

Mange forbrukere ønsker å vite hva de kan forvente å betale for solskjerming. Det kjedelige svaret er at priser i stor grad vil variere, som vist i artikkelen priser på markiser.

Vi har allerede vært inne på at produktene som regel må skreddersys for hver enkelt kunde. Bare se for deg ulike terrasser – det finnes jo ikke noen standardmål, og følgelig blir det litt vrient å estimere pris. 

Det finnes butikker som selger solskjerming i standardstørrelser, men da vil det ofte være snakk om innvendig solskjerming. For eksempel er gardiner noe du enkelt får kjøpt på butikker som IKEA eller Kid.

Utvendig solskjerming blir på den andre siden litt verre. Tar vi utgangspunkt i markiser, finnes det enkelte aktører som tilbyr disse i standardstørrelser.

Av det vi ser på markedet av hyllevarer virker det som kvaliteten på disse kan være varierende, gjerne importert fra Kina og ikke nødvendigvis tilpasset det norske klimaet. Det skal også litt til for at målene kommer til å stemme.

Tekst Scandic Markiser priser i store bokstaver på prislapp med oransje bakgrunn

Så, hvordan kan du beregne pris på en enkel måte?

Om du kun går til én leverandør, vet du ikke hvor bra tilbudet du fikk egentlig er. Samtidig er det slitsomt å oppsøke og snakke frem og tilbake med mange selgere.

Heldigvis finnes det en løsning. Gå til Tjenestetorget, hvor du gratis og uforpliktende kan innhente tilbud fra flere konkurrerende leverandører av solskjerming.

Det tar ikke mer enn 2 minutter av din tid. Alt du gjør er å fylle ut ett enkelt skjema, hvor du beskriver dine ønsker og behov. Informasjonen videreformidles automatisk til de ulike leverandørene, som alle må konkurrere om å gi deg beste løsning til lavest mulig pris.

Hva om du ikke er fornøyd med noen av tilbudene? Da kan du bare ignorere de.

Scandic Markiser – erfaringer

Solskjerming er noe du kommer til å leve med i mange år, og er således et viktig kjøp. Derfor er du kanskje interessert i å høre hva tidligere kunder har å si om Scandic Markiser. Nå skal vi se nærmere på hvor du kan lese hvilken erfaring andre har hatt.

Anmeldelser på Google

En ting du kan gjøre er å benytte deg av Google. Gjør et søk etter «Scandic Markiser» etterfulgt av hvilken by du befinner deg i. På høyre side i søkeresultatene vil du da se oppføringen til nærmeste avdeling. Her finner du forhåpentligvis adresse, telefon og åpningstider, men ikke minst anmeldelser fra kunder.

Anmeldelser på Facebook

Et annet alternativ er å sjekke anmeldelser på Facebook. Klikk deg inn på Facebook-siden til Scandic Markiser og se hva kundene har å si om selskapet.

Dann deg et helhetsinntrykk

Utover anmeldelser på Google og Facebook, kan vi også nevne Trustpilot og ulike diskusjonsforum på nettet. Det aller beste er kanskje om du har mulighet til å forhøre deg med venner eller bekjente som har vært kunde hos Scandic Markiser.

Tidligere kunders erfaring kan gi deg en god pekepinn på om den aktuelle bedriften bør benyttes eller ikke.

Vær likevel oppmerksom på at anmeldelsene ikke nødvendigvis er representative. Det er tross alt mer vanlig å legge igjen omtale når man er misfornøyd kontra når både kundeservice og kvaliteten på produktet har vært strålende. Glem heller ikke at hvem som helst kan legge igjen anmeldelser, inkludert konkurrentene.

Du bør med andre ord sjekke både Google, Facebook, Trustpilot, diskusjonsforum samt høre med venner eller bekjente. På denne måten får du dannet deg et helhetlig bilde, som setter deg i bedre stand til å velge riktig leverandør.

Adresser, kontakt & telefon

Scandic Markiser er en landsdekkende aktør, som innebærer at de hjelper deg med solskjerming uavhengig av hvor langt sør eller nord du bor i Norge.

Under har vi listet opp alle avdelinger (butikker og showroom), med tilhørende kontaktopplysninger. Alternativt kan du besøke nettsiden og fylle ut kontaktskjema her: https://www.scandicmarkiser.no/kontakt-oss/

Her er alle avdelingene:

Gjøvik

Adresse: Damvegen 11, 2827 Hunndalen, Norge
Tlf: +47 900 90 100
E-post: post@scandic.no

Agder

Adresse: Bergemoveien 40, 4886 Grimstad, Norge
Tlf: +47 948 74 866
E-post: post@scandic.no

Bergen

Lyngvegen 2, 5914 Isdalstø, Norge
Tlf: +47 559 00 676
E-post: bergen@scandic.no

Østfold / Akershus

Adresse: Ekholtveien 112, 1526 Moss, Norge
Tlf: +47 900 90 100
E-post: post@scandic.no

Rogaland

Hovedgata 6, 4250 Kopervik, Norge
Tlf: +47 901 07 496
E-post: rogaland@scandic.no

Sotra

Lyngvegen 2, 5914 Isdalstø, Norge
Tlf: +47 982 25 152
E-post: sotra@scandic.no

Andre avdelinger (samarbeidspartnere av Scandic Markiser)

Scandic Markiser dekker andre områder gjennom utvalgte samarbeidspartnere, forhandlere og salgskonsulenter.

De er representert i Akershus, Aust-Agder, Buskerud, Finnmark, Hedmark, Hordaland, Møre- og Romsdal, Nordland, Nord-Trøndelag, Oppland, Oslo, Rogaland, Telemark, Troms, Vestfold, Vest-Agder, Østfold, Sogn- og fjordane og Trøndelag.

For å komme i kontakt med din nærmeste salgskonsulent, kontakter du bare Scandic. Dette gjelder enten du ønsker befaring, installasjon eller kundeservice vedrørende produkter.

Tlf: 900 90 100
E-post: post@scandic.no

Dette har vi lært om Scandic Markiser

Først var vi innom grunnleggende informasjon om Scandic Markiser. Dette inkluderte kort historie, overordnet forretningsområde og at både hovedkontor og fabrikk holder til i Gjøvik.

Vi så deretter på produkter. Fokuset ligger på markiser, men de tilbyr også andre typer solskjerming.

Videre diskuterte vi hvordan priser på solskjerming ikke er så lett å estimere. Forbrukerguiden anbefaler derfor å bruke Tjenestetorget. Via nettsiden får du gratis og uforpliktende tilbud fra ulike leverandører som må konkurrere om å gi deg beste løsning til lavest mulig pris. Med andre ord en enkel måte du kan sjekke prisene på.

Vi var også innom hvordan du kan bruke Google, Facebook, Trustpilot, diskusjonsforum samt det å snakke med bekjente, dersom du ønsker å lese hvilken erfaring tidligere kunder har med Scandic Markiser.

Til slutt listet vi opp alle avdelinger, og hvordan du kan kontakte de på enten telefon eller e-post.