Alt om Kjells Markiser: Produkter, priser, erfaringer og mer i 2023

Kjells Markiser logo transparent bakgrunn sort tekst oransje stripe

Vurderer du markiser eller annen solskjerming fra Kjells Markiser? Kanskje lurer du på hvilke priser de har eller hvilke erfaringer tidligere kunder har gjort seg?

Da har du kommet til rett sted. På denne siden finner du alt du trenger å vite om den kjente leverandøren av markiser.

Du får vite selskapets historie, hvilke typer solskjerming de tilbyr. Ikke minst får du vite hvordan prisene fungerer og hvor du kan lese erfaringer fra ekte kunder. Til slutt lister vi opp alle avdelinger med tilhørende adresse, telefon og e-post.

Selskapets historie og eierskap

Kjells Markiser ble etablert i 1978, og er i dag en av Norges største spesialister på utvendig og innvendig solskjerming. Selskapet leverer og installerer sine produkter på kryss og tvers av hele landet.

Kjells Markiser, som inngår i konsernet HD Solskjerming AS (sammen med for eksempel Markisemannen), har siden 1998 vært eid av nederlandske Hunter Douglas Europe B.V. Dette er et børsnotert konsern innen solskjerming med multinasjonal tilstedeværelse og over 16 000 ansatte.

Produkter

Ifølge Kjells Markiser kommer over 90 % av omsetningen deres fra produkter som er produsert i Norge. Selskapet leverer for det meste til privatpersoner, men også til bedrifter. Sistnevnte kan være alt fra kontorer til butikker og restauranter.

1. Markiser

Som navnet avslører, er markiser en viktig del av produktsortimentet. Kjells Markiser tilbyr terassemarkiser, frittstående markiser, vindusmarkiser, takmarkiser og markiseduker. Disse lages på bestilling, og kan i stor grad skreddersys etter dine personlige preferanser og behov.

2. Annen type solskjerming

Kjells Markiser tilbyr også en rekke andre typer solskjerming. Blant de innvendige sortene finner vi for eksempel rullegardiner, lamellgardiner og persienner. Av utvendig solskjerming kan vi nevne pergola, screens og parasoller.

Ønsker du å finne ut mer om de ulike typene, les vår store guide om solskjerming.

Kjells Markiser – priser

Det kjedelige svaret er at priser vil variere. Solskjerming, særlig den utvendige sorten, må som regel spesialtilpasses hvert enkelt hjem. Hvis du ser for deg terassemarkiser, ville det vært vanskelig å selge disse i standardstørrelser, fordi målene på verandaer varierer i betydelig grad.

Det finnes riktignok butikker som tilbyr markiser i standardstørrelser. Det vil likevel være en viss ulempe med dette, eksempelvis at bredden kan bli 70 cm for kort eller lang i forhold til dør, vinduer og vegger.

Prislapp med teksten Kjells Markiser priser på blå gradient bakgrunn

Om du ønsker å vite nøyaktig pris på solskjerming til ditt hjem, kan du bruke Tjenestetorget for dette. Du forteller bare hvilke behov du har gjennom ett kort skjema, så blir dine ønsker automatisk formidlet til flere konkurrerende leverandører av solskjerming.

Selskapene må altså konkurrere om å gi deg den beste løsningen til lavest mulig pris. Det beste er at tjenesten både er gratis og uforpliktende. Skulle du ikke være fornøyd med noen av tilbudene kan du bare ignorere de.

Interessert i å lære mer om hva som avgjør hvor mye markisen til slutt vil koste? Da kan vi anbefale artikkelen markiser priser, som tar for seg temaet fra A til Å.

Kjells Markiser – erfaringer

Du er ikke alene om å ville høre hvilken erfaring tidligere kunder har med Kjells Markiser. Det kan tross alt gi en god pekepinn på hvorvidt du også kommer til å bli fornøyd.

Anmeldelser i snakkeboble og hvit tekst med kundenes erfaringer med kjells markiser. Blå gradient bakgrunn

Trustpilot

For å lese erfaringer kan du for eksempel besøke Trustpilot. På denne siden kan kunder legge igjen en anmeldelse, hvor de deler sin opplevelse med selskapet.

Anmeldelser på Google

Et annet alternativ for å lese om andres erfaring er å bruke Google. Gjør et søk på «Kjells Markiser» etterfulgt av fylket du befinner deg i. På høyre side i søkeresultatene vil du finne bedriftens oppføring, ofte med adresse, åpningstider og en kort beskrivelse av selskapet. Her kan du også lese anmeldelser fra kunder i ditt område.

Dann deg et helhetsinntrykk

Brukeranmeldelser på nettet kan gi en god indikasjon på om firmaet er verdt å benytte seg av eller ikke.

Men, vær oppmerksom på at de ikke nødvendigvis er representative. Det er nok vanligere å legge igjen en anmeldelse ved en dårlig opplevelse enn når man er fornøyd. Husk også at hvem som helst kan legge igjen anmeldelser – også konkurrenter.

Det beste er kanskje om du har en venn eller bekjent i samme område som nylig har bestilt og fått installert solskjerming fra Kjells Markiser. Et annet alternativ som kan nevnes er å undersøke hva som skrives på ulike diskusjonsforum på nettet.

Adresser, kontakt & telefon

Kjells Markiser er en landsdekkende aktør. Det vil si at de tilbyr befaring og installering uavhengig av om du befinner deg i Bergen, Trondheim, Drammen, Oslo, Kristiansand, Stavanger, Sandefjord, Gjøvik, Fredrikstad, Bodø, Tromsø, Skien eller Hamar.

Uavhengig av hvilken avdeling du ønsker å nå – telefon og e-post er den samme. Telefon: 95 300 800. E-post: post@kjellsmarkiser.no. Alternativt kan du besøke kontakt-siden på https://www.kjellsmarkiser.no/kontakt/.

Her er alle adresser:

Avdeling og lager – Hedmark og Oppland

Adresse, avdeling: Studieveien 2, 2815 Gjøvik. Du kan ringe og avtale visning på show-room.

Adresse, lager: Fautvegen 9, 2836 Biri. Kjells Markiser opplyser om at lageret ikke alltid er betjent og at du må ringe for å avtale henting av varer.

Lager Romerike

Adresse: Dyrskuevegen 22, 2040 Kløfta.

Avdeling og lager – Oslo, Akershus og Østfold

Adresse, avdeling: Østre Akervei 215, 0975 Oslo. Kontoret er ubetjent, ring for show-room avtale.

Adresse, lager: Berghagan 5, 1405 Langhus. Dette lageret er dessverre ikke betjent til enhver tid. Om du ønsker å hente varer må det ringes og gjøres avtale.

Avdeling Trøndelag

Adresse: Østre Rosten 16B, 7075 Tiller. Kontoret til Kjells Markiser i Trondheim er ikke alltid betjent. Du må ringe og gjøre en avtale, enten du skal hente varer eller ønsker å besøke show-room.

Avdeling Agder

Adresse: Narviga 7, 4633 Kristiansand. For henting av varer eller besøk må du ringe på forhånd og avtale dag og tidspunkt. Dette kontoret er heller ikke alltid betjent.

Avdeling Vestfold, Buskerud og Telemark

Adresse: Skolmar 25 og 28, 3232 Sandefjord. Befinner du deg i Buskerud eller Telemark og ønsker å hente varer, må du ringe og gjøre en avtale.

Avdeling og lager – Bergen

Adresse, avdeling: C.J. Hambros vei 101, 5148 Fyllingsdalen. På avdelingen i Bergen kan du besøke show-room. Men, kontoret er ikke alltid betjent, så husk å gjøre avtale på forhånd.

Adresse, lager: Hesthaugveien 18, 5119 Ulset. I likhet med avdelingen i Bergen må du gjøre avtale med lageret også.

Andre avdelinger (samarbeidspartnere av Kjells Markiser)

Kjells Markiser dekker andre områder gjennom utvalgte samarbeidspartnere og forhandlere. Disse når du også på TLF 95 300 800 og e-post: post@kjellsmarkiser.no.

  • Stavanger og omegn – Atum Solskjerming
  • Øvre Romerike – Romerike Markiseservice AS
  • Sør-Hedmark – Rasta Glass AS
  • Møre og Romsdal – Solskjerming Møre og Romsdal
  • Finnmark – Thermoglass AS
  • Mo i Rana og omegn – Blikk AS

Dette har vi lært om Kjells Markiser

Vi gjorde først en gjennomgang av Kjells Markiser sin historie og eierskap. Deretter introduserte vi kort de ulike produktene som selskapet tilbyr.

Noe mange lurer på er Kjells Markiser sine priser, hvor vi i diskusjonen kom frem til at det ikke er lett å gi ett enkelt svar på dette. Prisene varierer mye siden solskjerming gjerne må spesialtilpasses fra hus til hus. Vi anbefaler derfor Tjenestetorget som den beste måten å undersøke priser og innhente tilbud på.

Videre snakket vi om hvordan man kan ta bedre kjøpsbeslutninger som forbruker ved å undersøke brukeranmeldelser og erfaringer på forhånd. Dette gjelder generelt, ikke bare for Kjells Markiser.

Til slutt satte vi opp en oversikt over adressene Kjells Markiser har i Norge, samt tilhørende telefon og e-post. Dermed kan du enkelt ta kontakt om du ønsker å nå selskapet.