Fremtind forsikring sort og hvit

Fremtind Forsikring

Fremtind Forsikring er et norsk selskap som tilbyr forsikringstjenester til både privatpersoner og bedrifter.

Selskapet ble til i 2019 da forsikringsvirksomhetene til DNB Forsikring og Sparebank 1 Forsikring fusjonerte. Med det ble Fremtind, like etter stiftelsen, ett av Norges største forsikringsselskaper.

På denne siden finner du kontaktinformasjon, grunnleggende informasjon om selskapet og litt om hvilke forsikringsprodukter de tilbyr.

Kontakt Fremtind – kundeservice og TLF

Org.nr: 915 651 232
Adresse i Norge: Postboks 778 Sentrum, 0106 Oslo
Telefon: 915 04800 (DNB). Sparebank 1 har forskjellige telefonnummer, avhengig av hvilken region du er tilknyttet.
Nettside: https://fremtind.no/

Er du allerede kunde?
Kundeservice får du hos banken du kjøpte forsikringen gjennom.

Mer om Fremtind Forsikring

Fremtind Forsikring ble etablert så sent som i 2019, da forsikringsvirksomhetene til Sparebank 1 og DNB slo seg sammen. De to bankene eier i skrivende stund henholdsvis 65 og 35 prosent hver.

På grunn av de mange eksisterende kundene, ble Fremtind nærmest umiddelbart blant de aller største selskapene på forsikring i Norge.

Produkter og tjenester

Hos Fremtind får du kjøpt de fleste person- og skadeforsikringer, både til privat- og bedriftsmarkedet. Dette omfatter forsikringer for liv og helse, kjøretøy (bil, båt, MC og mer), bolig og verdier, dyreforsikring og reiseforsikring. 

Med andre ord kan de fleste få sine forsikringsbehov dekket via Fremtind Forsikring.

Enn så lenge markedsfører begge banker forsikringene under egne varemerker. Det er likevel Fremtind som står bak alle forsikringsproduktene.

Blir du lurt av forsikringsselskapet ditt?

Selv om du gjorde en god avtale da du kjøpte forsikring, kan den være kostbar og ugunstig i dag. Det er vanlig praksis at forsikringsselskapene øker prisene for hvert år som går – uten at du legger merke til det.

Bruk Tjenestetorget for å sjekke om du kan få et bedre tilbud enn du har i dag. Det er gratis og uforpliktende, og tar ikke mer enn 2 minutter av din tid.