Sparebank 1 Forsikring

Sparebank 1 består av en allianse på 14 lokale banker som samarbeider. Med sine kontorer spredt utover Norge satser de på lokal tilstedeværelse for sine kunder.

Sparebank 1 er en tilbyder av ulike banktjenester, og blant disse finner vi forsikringer til privatpersoner, landbruk og bedrift.

På denne siden finner du selskapets kontaktopplysninger, informasjon om forsikringsvirksomheten og ikke minst eksempler på forsikringer du kan tegne.

Kontakt Sparebank 1 – kundeservice

Org.nr: 975 966 372
Adresse i Norge: Hammersborggata 2, 0179 Oslo
Telefon: 91 50 90 20
Nettside: https://sparebank1.no/

Er du allerede kunde?
Du kan kontakte kundeservice her.

Produkter og tjenester

Selskapets forsikringer leveres av SpareBank 1 Forsikring AS og Fremtind Forsikring. Blant forsikringstjenestene som tilbys til private, finner vi forsikringer for både person, dyr, reise, eiendom og kjøretøy.

Det tilbys også forsikringstjenester til bedrifter og landbruk. Dette omfatter blant annet:

  • Kjøretøy- og maskinforsikringer
  • Verdi- og bygningsforsikringer
  • Personalforsikringer
  • Ulike landbruksforsikringer

Punktlistene ovenfor er kun eksempler. Du kan besøke nettsiden til Sparebank 1 for mer informasjon om hvilke forsikringsprodukter du kan kjøpe, samt vilkår og priser på disse.

Mer om Sparebank 1 Forsikring

Sparebank 1 ble etabert i 1996. I alliansen finner vi 14 ulike banker, inkludert Sparebank 1 Østlandet og Sparebank 1 Nord-Norge. Disse bankene har god forankring i lokalsamfunnet, og kan tilby alt fra lån og sparing til forsikringstjenester.

I juni 2018 annonserte Sparebank 1 og DNB at de skulle fusjonere sine forsikringsvirksomheter gjennom selskapet Fremtind Forsikring. Om forsikringsproduktene til Sparebank 1 selges under eget navn eller Fremtind, kan nok fortsatt variere noe.