Komplett forsikring logo hvit bakgrunn

Komplett Forsikring

Komplett Forsikring er en tidligere forsikringsaktør på det norske markedet.

De fleste vil kanskje forbinde Komplett med nettbutikken hvor du får kjøpt elektronikk som TV, datamaskiner, høyttalere og hvitevarer. Selskapet har utvidet forretningsområdene siden oppstarten. I en periode tilbydde de forsikringer levert av samarbeidspartneren Troll Forsikring.

I mars 2018 ble imidlertid leverandøren kjøpt opp av Tryg Forsikring, hvor sistnevnte samtidig tok over kundene til Komplett Forsikring. 

Ved overføringen fikk ikke kundene beholde de samme forsikringsproduktene som Komplett Forsikring leverte, og måtte isteden gå over til Tryg sine priser og vilkår. I praksis betyr dette at Komplett sin forsikringsvirksomhet ikke eksisterer lengre, og at man ikke får kjøpt forsikringer hos de i dag.

Blir du lurt av forsikringsselskapet ditt?

Selv om du gjorde en god avtale da du kjøpte forsikring, kan den være kostbar og ugunstig i dag. Det er vanlig praksis at forsikringsselskapene øker prisene for hvert år som går – uten at du legger merke til det.

Bruk Tjenestetorget for å sjekke om du kan få et bedre tilbud enn du har i dag. Det er gratis og uforpliktende, og tar ikke mer enn 2 minutter av din tid.