Tryg Forsikring logo rød bakgrunn hvit tekst

Tryg Forsikring

Tryg Forsikring (tidligere TrygVesta) tilbyr ulike skade- og livsforsikringer til privatpersoner og bedrifter. Selskapet leverer sine tjenester i Norge, Sverige og Danmark, og er nest størst på skadeforsikring i Norden. Med historie helt tilbake til 1700-tallet, kan man trygt si at de har lang fartstid i forsikringsbransjen.

På denne siden finner du kontaktopplysninger og grunnleggende informasjon om selskapet. Vi har også skrevet litt om hvilke forsikringsprodukter de tilbyr.

Kontakt Tryg Forsikring – kundeservice og TLF

Org.nr: 989 563 521
Adresse i Norge: Bernadottesvei 50, 5147 Fyllingsdalen
Telefon: 91 50 40 40
Nettside: https://tryg.no/

Er du allerede kunde?
Du kan kontakte kundesupport her. Ønsker du å logge inn på Min side, følg denne lenken.

Produkter og tjenester

Som privatkunde får du tegnet de fleste typer forsikringer hos Tryg. Besøk gjerne nettsiden for detaljert informasjon om produktene samt tilhørende priser og vilkår. Her er noen eksempler på ting du kan forsikre:

Som bedriftseier kan du blant annet tegne behandlingsforsikring, firmabilforsikring, ansvarsforsikring og forsikring for nystartet bedrift. Dette er bare noen utvalgte eksempler, det finnes langt flere bedriftsforsikringer.

Mer om Tryg Forsikring

Tryg Forsikring har – ifølge egne nettsider – kunnet tilby personlig og økonomisk sikkerhet til kunder i nærmere 300 år (selskapet ble opprettet i 1728). I 2010 byttet selskapet navn fra TrygVesta til Tryg.

I dag er Tryg Forsikring et av de største forsikringsselskapene innen skadeforsikring i Skandinavia. Organisasjonen har over 3 000 ansatte, og cirka 1 000 av de jobber i den norske virksomheten. Hovedkontorene i Norge ligger i Bergen.

Tryg har gjennom årene overtatt flere kundeporteføljer, deriblant fra Komplett Forsikring, OBOS Forsikring og Troll Forsikring.