Troll Forsikring logo hvit bakgrunn mørkeblå tekst

Troll Forsikring

Troll Forsikring er et tidligere norsk forsikringsselskap. Selskapet tilbød livs- og skadeforsikringer til privatpersoner og næringslivet. I 2018 ble Troll kjøpt opp og kundene overført til det nye eierselskapet.

Stein Erik Hagen, med sitt investeringsselskap Canica, tok initiativ til å starte Troll som en utfordrer til de største aktørene i forsikringsbransjen. Selskapet ble offisielt registrert i 2007, men selve virksomheten begynte ikke før i 2012.

En sentral del av konseptet var å kun ha tilstedeværelse på nett. Tanken var å kunne tilby lavere priser ved å unngå utgiftene med fysiske kontorer. Samtidig skulle det være fokus på å utvikle brukervennlige nettsider som gjorde det enkelt å være kunde. I en periode var Troll også leverandør av forsikringer for den tidligere forsikringsaktøren Komplett Forsikring.

I mars 2018 ble Troll Forsikring kjøpt opp av konkurrenten Tryg. De rundt 12 000 kundene ble samtidig overført til sistnevnte. Man får ikke lengre kjøpt forsikring under merkenavnet Troll.

Blir du lurt av forsikringsselskapet ditt?

Selv om du gjorde en god avtale da du kjøpte forsikring, kan den være kostbar og ugunstig i dag. Det er vanlig praksis at forsikringsselskapene øker prisene for hvert år som går – uten at du legger merke til det.

Bruk Tjenestetorget for å sjekke om du kan få et bedre tilbud enn du har i dag. Det er gratis og uforpliktende, og tar ikke mer enn 2 minutter av din tid.