Logoen til Tide Forsikring

Tide Forsikring

Tide Forsikring tilbyr ulike forsikringsprodukter til privatmarkedet i Norge. Selskapet ble etablert i 2007 og har i dag kontorer i store deler av landet.

Tide fokuserer på nærhet til kundene, og tilbyr kundene en fast kontaktperson som vil kunne hjelpe med rådgivning og eventuelle skadeoppgjør.

Kontakt Tide Forsikring – kundeservice og TLF

Org.nr: 991 921 737
Adresse i Norge: Rådhusgata 4, 3770 Kragerø
Telefon: 35 98 58 00
Nettside: https://tideforsikring.no/

Er du allerede kunde?
Kundeservice finner du på denne siden. Du kan logge inn på min side her.

Produkter og tjenester

Tide Forsikring tilbyr kun forsikringer til privatpersoner. Du kan for eksempel tegne forsikring til kjøretøy (bil, båt, MC, moped, tilhenger og mer), eiendom (innbo, hus og hytte), ulykke og tannhelse, båt (med og uten motor), reise og kjæledyr.

Mer om Tide Forsikring

Tide formidler forsikringer på vegne av utenlandske forsikringsselskap, og har vært forsikringsagent for selskaper som XL Insurance, Norsk Hussoppforsikring Gjensidig, Insr Insurance Group og Preferred Global Health.

Selskapet har kontorer i store deler av Norge, med mål om å kunne yte nær og personlig kundeservice. Kontorene er lokalisert blant annet i Tromsø, Bergen, Trondheim, Haugesund, Notodden og Sandefjord.

Tide har nylig inngått en avtale med Storebrand Forsikring AS. Kunder som har tegnet forsikring for hus, hytte, innbo, verdisak, kjøretøy, båt og husdyr, hvor Insr Insurance Group ASA er forsikringsgiver, skal flyttes over til Storebrand.