Logoen til forsikringsselskapet Insr Insurance Group ASA

Insr Insurance Group ASA

Insr Insurance Group er et norsk forsikringsselskap som først og fremst tilbyr forsikringer til kunder på bedriftsmarkedet.

Selskapets forsikringer tilbys via ulike forsikringsagenter og samarbeidspartnere, og finnes ikke på nettsiden til Insr selv. De leverer altså forsikringer til utvalgte forsikringsselskaper, som igjen videreselger tjenestene til privatkunder eller næringslivet. Insr er altså en slags grossist av forsikringer.

Kontakt Insr – kundeservice og TLF

Org.nr: 994 288 962
Adresse i Norge: Østensjøveien 43, 0667 Oslo
Telefon: 22 91 34 15
Nettside: http://insr.io/

Ønsker du å kontakte Insr Insurance Group?
Du kan kontakte de her.

Produkter og tjenester

Forsikringene som formidles gjennom Insr kan være til både privatpersoner og næringsliv.

Private kan tegne forsikringer for innbo, bolig, kjøretøy, verdisaker, reise, kjæledyr og mer. Bedrifter kan eksempelvis kjøpe personalforsikring eller eiendomsforsikring.

Du kan besøke nettsidene til Insr Insurance Group for å sjekke hvilke forsikringsagenter og samarbeidspartnere som distribuerer produktene til sluttkundene. Tide Forsikring er ett eksempel på et selskap som har vært forsikringsagent for Insr.

Mer informasjon om Insr Insurance Group

Insr Insurance Group ASA ble grunnlagt i 2009, og er et uavhengig forsikringsselskap med hovedkvarter i Oslo. Selskapet er for øvrig børsnotert på Oslo Børs.

Tidligere ble selskapet driftet under navnet Vardia Forsikring, men de skiftet etter hvert navn til Insr Insurance Group. I 2017 kjøpte selskapet opp Nemi Forsikring, og fusjonerte Vardia inn i dette selskapet.

Selskapets fokusområde er å kunne tilby forsikringer til små og mellomstore bedrifter i Norge.