Logoen til Nemi Forsikring

Nemi Forsikring

Nemi Forsikring tilbyr ulike skade- og livsforsikringer. Selskapet ble etablert i 1989, og i flere år rettet de seg utelukkende til bedriftsmarkedet. I 2009 valgte imidertid Nemi å utvide tilbudet sitt til privatmarkedet. I dag får du dermed tegnet ulike forsikringer hos selskapet, enten du er privatperson eller bedrift.

Nemi Forsikring har et nettverk av franchisekontorer, men tilbyr også salg og service på nett. Hovedkontorene er på Bryn i Oslo.

Kontakt Nemi Forsikring – kundeservice og TLF

Org.nr: 950 421 363
Adresse i Norge: Østensjøveien 43, 0667 Oslo
Telefon: 22 91 33 00
Nettside: https://minnemi.no/

Er du allerede kunde?
Kontakt kundeservice eller logg inn på min side.

Produkter og tjenester

Nemi tilbyr forsikringsprodukter til både private og næringsliv. Som privatperson kan man blant annet kjøpe uføreforsikring, livsforsikring, bilforsikring, husforsikring og innboforsikring. Du kan også forsikre hund og forsikre katt.

Bedrifter og aktører i næringslivet kan kjøpe forsikringer også. Dette inkluderer blant annet eiendomsforsikring, forsikring for motorvogner, personalforsikringer og ansvarsforsikringer.

Usikker på hvilke alternativer du har når det kommer til forsikringstilbydere? Vi har satt opp en egen side med oversikt over alle forsikringsselskap i Norge, hvor du finner alle aktører samt gode råd til å velge riktig selskap.

Mer om Nemi

Nemi ble opprettet i 1989, og er i dag en del av Insr Insurance Group ASA. Selskapet fokuserer på å tilby personlig rådgivning til alle kunder. For å kunne komme nærme kundene sine, har selskapet opprettet lokale kontorer flere steder i landet.

I dag finner du Nemi både i Agder, Oslo og Viken. Nemi vet at mange forsikringsselskaper digitaliserer tjenestene sine, men ønsker å være et alternativ til dem som ønsker nær og personlig hjelp.

OBS. Det har nylig blitt avtalt at kundene til Nemi skal overføres til Storebrand Forsikring. Overføringen vil skje gradvis.