Logoen til Storebrand Forsikring

Storebrand Forsikring

Storebrand er et norsk selskap som tilbyr ulike tjenester innen sparing, pensjon, forsikring og bank. Produktene rettes mot både privatkunder, bedrifter, kommuner og offentlige virksomheter.

Mange av kundene er ansatte eller tidligere ansatte i bedrifter som har pensjon i Storebrand.

Kontakt Storebrand Forsikring – kundeservice og TLF

Org.nr: 916 300 484
Adresse i Norge: Professor Kohts vei 9, 1366 Lysaker
Telefon: 91 50 88 80
Nettside: https://storebrand.no/

Er du allerede kunde hos Storebrand?
Kontakt kundeservice her. Du logger inn ved å trykke på «logg inn» til høyre i menyen. Du må deretter fylle ut brukernavn og passord.

Produkter og tjenester (forsikring)

Storebrand Forsikring tilbyr forsikringer til privatpersoner samt både privateide og offentlige organisasjoner.

Privatkunder får kjøpt de fleste forsikringer. Her finner vi blant annet personforsikringer (eksempelvis uføreforsikring og livsforsikring), reiseforsikring, innboforsikring, forsikring av bolig, bilforsikring og mer.

Bedrifter og arbeidsgivere kan for eksempel tegne personalforsikring, forsikringer for eiendeler og pensjonsrelaterte forsikringer. Det er også mulig å bestille spesialforsikringer for kompanjonger og nøkkelpersoner.

Mer om Storebrand

Ifølge Storebrand sine nettsider, er selskapet landets største kapitalforvalter på det private markedet, og har eksistert i mer enn 250 år. Helt siden oppstarten i 1767, har forsikringsselskapet arbeidet for å gi mennesker en tryggere hverdag.

Mer enn 1,8 millioner personer i Sverige og Norge har sparepengene sine hos Storebrand. Kundens tilfredshet er det viktigste for Storebrand, ifølge dem selv.

Gjennom tidene har Storebrand tatt over kundene til flere tidligere forsikringsselskap. I 2018 tok de over kundene til Rema 1000 Forsikring. De har også tatt over Tide Forsikring sine kunder på innbo, hus, hytte, verdisak, kjøretøy, båt og husdyr, hvor Insr Insurance Group ASA er forsikringsgiver. Det har også blitt avtalt at kunder av Nemi Forsikring skal overføres til Storebrand.

Oversikt: alle forsikringsselskaper i Norge.