Agria Dyreforsikring & Hundeforsikring

Agria Dyreforsikring & Hundeforsikring

Agria Dyreforsikring er et forsikringsselskap som tilbyr forsikringstjenester til kjæledyreiere med hund, hest, smådyr, katter eller andre dyr. Forsikringsselskapet tilbyr utelukkende dyreforsikringer, som for eksempel hundeforsikring eller katteforsikring.

Selskapet kan hjelpe dyreeiere med alt fra livsforsikring til sykeforsikring, og vektlegger fleksible og brukervennlige løsninger.

Kontakt Agria – kundeservice

Org.nr: 987 268 069
Adresse i Norge: Drammensveien 133, 0277 Oslo
Telefon: 24 12 40 00
Nettside: https://www.agria.no/

Er du allerede kunde hos Agria Dyreforsikring?
Her kan du kontakte kundeservice.

Produkter og tjenester

I Norge har Agria Dyreforsikring to primære fokusområder, nemlig forsikringer for selskapsdyr og forsikringer for hest.

I kategorien selskapsdyr inkluderes kjæledyr og husdyr som katt, hund, gnagere, reptiler, fugl og minigris. Hesteforsikringen dekker alle hestetyper.

Her er en generell oversikt over forsikringspakkene som tilbys:

Mer om Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring er en del av svenske Försäkringsaktiebolaget Agria. Dette selskapet har avdelinger i både Norge, Sverige, Finland, Danmark, Frankrike og England. Her til lands har selskapet base i Oslo.

Det svenske forsikringsselskapet donerer en del av inntektene til veterinærmedisinsk forskning, og samarbeider i tillegg med ulike organisasjoner for dyr. Agria arbeider blant annet med å fremme god dyrehelse og riktig dyrehold.

I forsikringsselskapet jobber det flere veterinærer, som kan hjelpe deg med spørsmål angående forsikring og skaderegulering.