Nordea Forsikring logo blå tekst

Nordea Forsikring

Nordea tilbyr banktjenester som sparing og pensjonsordninger, men også livsforsikring og skadeforsikring. Produktene leveres til både privatpersoner og organisasjoner. 

Nordea har røtter tilbake til 1820, da Sparekassen for Kjøbenhavn og Omegn ble opprettet. I dag er selskapet en av Europas største banker, med tilstedeværelse i 20 land.

Kontakt Nordea Forsikring – kundeservice og TLF

Org.nr: 920 058 817
Adresse i Norge: Essendrops gate 7, 0368 Oslo
Telefon: 23 20 60 01
Nettside: https://nordea.no/

Er du allerede kunde?
Du kan kontakte kundeservice her.

Produkter og tjenester

Hos Nordea tilbys både pensjonskonto, sparing, lån og forsikringer. Av forsikringer finner du de fleste typene, deriblant reiseforsikring, bilforsikring og innboforsikring.

Enten du skal forsikre deg og din familie, kjæledyr, kjøretøy, reise eller hus & innbo, finnes det ulike løsninger å velge mellom. Som bedrift kan du for eksempel forsikre eiendom, drift og verdier, ansatte og mer.

Mer om Nordea sine forsikringer

Nordea kjøpte Gjensidige Bank i 2018. Samtidig ble det inngått samarbeidavtale med Gjensidige Forsikring om distribusjon av forsikringsprodukter i Norge. Rent praktisk vil det si at du kjøper Nordea sine skadeforsikringer hos Gjensidige. Dessuten vil Nordea-kunder kunne motta gunstige rabatter på skadeforsikringer som tegnes hos samarbeidspartneren.