Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring tilbyr tjenester innen pensjon, sparing og forsikring. Selskapet har eksistert i mer enn 200 år, og er et av de ledende forsikringsselskapene i Norden. Du kan bli kunde enten om du opptrer som privatperson eller på vegne av en organisasjon.

På denne siden finner du kontaktopplysninger, samt generell informasjon om selskapet og hvilke forsikringsprodukter de tilbyr.

Kontakt Gjensidige – TLF og kundeservice

Org.nr: 981 290 666
Adresse i Norge: Schweigaards gate 21, 0191 Oslo
Telefon: 915 03100
Nettside: https://gjensidige.no/forsikring

Er du allerede kunde hos Gjensidige Forsikring?
Logg inn på Min Side ved å trykke øverst til høyre når du er på denne siden: Gjensidige.no

Ønsker du å si opp eller endre forsikring hos Gjensidige kan du kontakte kundeservice.

Produkter og tjenester

Gjensidige tilbyr forsikringer til de fleste. Private, bedrifter, landbruk, lag & foreninger og borettslag kan alle bli kunde hos forsikringsselskapet.

Privatpersoner vil gjerne ha forsikring på alt fra kjæledyr og hus, til bil og helse. Alt dette kan fås gjennom Gjensidige. Her er noen av forsikringsproduktene som tilbys:

Gjensidige tilbyr også diverse forsikringer rettet mot organisasjoner:

  • Landbruksforsikring
  • Bedriftsforsikring
  • Forsikringer for borettslag og sameier
  • Forsikringer for klubber og lag

Du finner mer informasjon om de ulike forsikringene på nettsiden til Gjensidige.

Mer om Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA ble etablert i 1923, og hovedkvarteret er lokalisert i Oslo. I dag tilbyr selskapet sine tjenester både i Norge, Sverige, Danmark og i enkelte baltiske områder.

Gjensidige er foreløpig det eneste selskapet innen forsikring, sparing og pensjon som deler av overskuddet med kundene sine.

Gjensidige samarbeider med Nordea Forsikring. Er du bankkunde hos Nordea, vil du kunne få rabatter på forsikringsprodukter du tegner hos Gjensidige. I 2007 gjorde Gjensidige for øvrig et oppkjøp av Tennant Forsikring, hvor kundene følgelig ble overført til den nye eieren.

Skulle du være interessert i å vite om alle de forskjellige aktørene på forsikringsmarkedet, har vi laget en stor oversikt over alle forsikringsselskaper i Norge.