Eika Forsikring grønn logo

Eika Forsikring

Eika Forsikring er et forsikringsselskap som tilbyr tjenester innen både person- og skadeforsikring. Tjenestene tilbys først og fremst til privatpersoner og mindre bedrifter, men også til landbruk.

På denne siden finner du kontaktinformasjonen til Eika, samt grunnleggende informasjon om selskapet og hvilke tjenester som tilbys innen forsikring.

Kontakt Eika – kundeservice (forsikring)

Org.nr: 979 628 684
Adresse i Norge: Parkgata 83, 2317 Hamar
Telefon: 91 50 38 50
Nettside: https://eika.no/forsikre

Er du allerede kunde?
Du kan kontakte kundesupport her eller logge inn på denne siden.

Produkter og tjenester

Eika tilbyr produkter innen både sparing, lån og forsikring. Av forsikringsprodukter rettet mot private har selskapet forsikring for både dyr, eiendeler og eiendom.

Eika Forsikring har også forsikringer rettet mot landbruk. Her kan vi for eksempel trekke frem traktorforsikring.

Her er noen av forsikringene som tilbys:

Vurderer du å bytte forsikringsselskap men er usikker på hvilke alternativer du har? Da kan oversikten over alle norske forsikringsselskap være noe for deg.

Mer om Eika Forsikring

Eika Forsikring er en del av Eika Gruppen, tidligere kjent som Terra-Gruppen. Selskapet ble grunnlagt i 1997, og har sitt hovedkvarter i Norge.

Eika Alliansen består i dag av rundt 60 lokale banker, Eika Boligkreditt og Eika Gruppen. Av lokalbanker kan vi nevne både Bank2, RørosBanken, Bien Sparebank, Sogn Sparebank, Aurskog Sparebank, Fornebu Sparebank og Hønefoss Sparebank. De eier også JBF Bank og Forsikring.

Eika gjør det lett for kundene å sammenligne priser via Finansportalen, slik at kundene skal kunne finne de billigste forsikringsproduktene.