JBF

JBF er et lite konsern innen finans som hjelper kunder med både bank- og forsikringstjenester.

JBF fokuserer på å kunne tilby god rådgivning til sine kunder, og ønsker å være en totalleverandør innen lån, nettbank, sparing og forsikringsprodukter. Selskapet tilhører i dag Eika.

Verdt å merke er at JBF både driver en bank (JBF Bank) og et forsikringsselskap (JBF Forsikring) under samme merkevare.

Kontaktinformasjon JBF

Org.nr: 982 719 445 (Jernbanepersonalets sparebank)
Org.nr: 940 590 698 (Jernbanepersonalets forsikring gjensidig)
Nettside: https://jbf.no/
Telefonnummer: 21 62 26 00

Er du allerede kunde?
Du kan kontakte kundeservice her.

Produkter og tjenester

Hos JBF kan kunder få hjelp med alt fra sparing og lån til forsikring.

Tjenestene tilbys eksklusivt til privatpersoner med tilknytning til visse bedrifter og organisasjoner. Tanken er at kundene skal få dekket sine behov innen lån, sparing, nettbank og forsikringstjenester – gjennom hele livet. Kundenes barn og barnebarn får også tilgang på produktene.

Hos JBF Forsikring får du kjøpt de vanlige forsikringene, som for eksempel livsforsikring, uføreforsikring, reiseforsikring, bilforsikring samt husforsikring og innboforsikring

Er du ikke i målgruppen til JBF, men trenger likevel forsikring? Det finnes en rekke andre alternativer å velge i, som vist vår liste med alle forsikringsselskap i Norge.

Fakta om JBF Bank og Forsikring

JBF het tidligere «Jernbanepersonalets Sparebank» og «Jernbanepersonalets Bank og Forsikring».

Selskapet slik vi kjenner det ble etablert i år 2000, og har sitt hovedkvarter i Oslo. Konsernets historie strekker seg imidlertid helt tilbake til 1885.

I dag har JBF også filialer i Bergen, Stavanger, Trondheim, Drammen, Hamar, Narvik, Kristiansand og Mo i Rana. Selskapet er én av 69 lokale banker med tilhørighet til Eika Gruppen.