Jbf bank og forsikring logo med grønn bakgrunn og hvit tekst

JBF Bank og Forsikring

JBF Bank og Forsikring er et lite konsern innen finans som hjelper kunder med både bank- og forsikringstjenester.

JBF fokuserer på å kunne tilby god rådgivning til sine kunder, og ønsker å være en totalleverandør innen lån, nettbank, sparing og forsikringsprodukter. Selskapet tilhører i dag Eika Forsikring.

Kontakt JBF – kundeservice og TLF

Org.nr: 940 590 698
Adresse i Norge: Sonja Henies plass 4, 0185 Oslo
Telefon: 21 62 26 00
Nettside: https://jbf.no/

Er du allerede kunde?
Du kan kontakte kundeservice her.

Produkter og tjenester

Hos JBF Bank og Forsikring kan kunder få hjelp med alt fra sparing og lån til forsikring.

Tjenestene tilbys eksklusivt til privatpersoner med tilknytning til visse bedrifter og organisasjoner. Tanken er at kundene skal få dekket sine behov innen lån, sparing, nettbank og forsikringstjenester – gjennom hele livet. Kundenes barn og barnebarn får også tilgang på produktene.

Hos JBF Forsikring får du kjøpt de vanlige forsikringene, som for eksempel livsforsikring, uføreforsikring, reiseforsikring, bilforsikring samt husforsikring og innboforsikring

Er du ikke i målgruppen til JBF, men trenger likevel forsikring? Det finnes en rekke andre alternativer å velge i, som vist vår liste med alle forsikringsselskap i Norge.

Fakta om JBF Bank og Forsikring

JBF Bank og Forsikring het tidligere «Jernbanepersonalets Sparebank» og «Jernbanepersonalets Bank og Forsikring».

Selskapet slik vi kjenner det ble etablert i år 2000, og har sitt hovedkvarter i Oslo. Konsernets historie strekker seg imidlertid helt tilbake til 1885.

I dag har JBF Bank og Forsikring også filialer i Bergen, Stavanger, Trondheim, Drammen, Hamar, Narvik, Kristiansand og Mo i Rana. Selskapet er én av 69 lokale banker med tilhørighet til Eika Gruppen.

Blir du lurt av forsikringsselskapet ditt?

Selv om du gjorde en god avtale da du kjøpte forsikring, kan den være kostbar og ugunstig i dag. Det er vanlig praksis at forsikringsselskapene øker prisene for hvert år som går – uten at du legger merke til det.

Bruk Tjenestetorget for å sjekke om du kan få et bedre tilbud enn du har i dag. Det er gratis og uforpliktende, og tar ikke mer enn 2 minutter av din tid.