Logoen til Codan Forsikring

Codan Forsikring

Codan er en totalleverandør av forsikringstjenester i kategorien skadeforsikring, og tilbyr tjenester til både bedrifter og privatpersoner.

På nettsiden til forsikringsselskapet kan kundene enkelt melde skade, ta kontakt eller beregne pris på ulike forsikringsprodukter.

Kontakt Codan – kundeservice

Org.nr: 991 502 491
Adresse i Norge: Verkstedveien 3, 0277 Oslo
Telefon: 40 80 63 00
Nettside: https://codanforsikring.no/

Er du allerede kunde?
Du kan kontakte kundeservice her eller logge inn på Min Side.

Produkter og tjenester

Codan forsikring har mange forsikringsprodukter til privatpersoner. Blant disse kan vi nevne forsikringer rettet mot både kjøretøy, husdyr, verdisaker og hytte. Her er noen av privatforsikringene som tilbys:

Det tilbys også en rekke forsikringstjenester til bedrift. Disse forsikringsproduktene retter seg mot alt fra ansvar og transport, til personal og eiendom. Her er noen av de ulike bedriftsforsikringene:

  • Eiendomsforsikring
  • Personalforsikring
  • Ansvarsforsikring
  • Transportforsikring
  • Sjøforsikring

Mer om Codan forsikring

Codan forsikring er et forsikringsselskap med opprinnelse fra Danmark. Selskapet ble grunnlagt allerede i 1916, og er i dag det tredje største forsikringsselskapet i Norden.

Organisasjonen driftes under navnet Trygg-Hansa i Sverige, og under navnet Codan i Norge og Danmark. I dag har Codan forsikring kunder over store deler av verden, og tjenestene tilbys i mer enn 140 land.

Med sine 19 000 medarbeidere fokuserer de på relasjonsbygging og god kundeforståelse. Dette er selskapets viktigste bærebjelke, ifølge Codan selv.