Blå logo If Forsikring & Skadeforsikring

If Forsikring & Skadeforsikring

Hos If Forsikring kan både privatpersoner og profesjonelle kjøpe forsikringsprodukter. Selskapet ønsker at du eller bedriften din skal kunne føle på ekstra trygghet i hverdagen.

På denne siden finner du forsikringsselskapets kontaktinformasjon og grunnleggende informasjon om If. Vi har også skrevet litt om hvilke forsikringer du kan kjøpe.

Kontakt If Forsikring – kundeservice og TLF

Org.nr: 981 290 666
Adresse i Norge: Drammensveien 264, 0283 Oslo
Telefon: 21 49 24 00
Nettside: https://if.no/privat

Er du allerede kunde hos If Forsikring?
Du kan kontakte kundeservice her.

Produkter og tjenester

If forsikring tilbyr en rekke forsikringsprodukter til private. Enten man ønsker forsikring av person, gjenstand eller eiendom, finnes det sannsynligvis en forsikring for deg. Det tilbys også forsikringer til reisende. Her er noen av If sine forsikringer til private:

Også små og store bedrifter kan kjøpe forsikringer hos If. Ved å oppgi organisasjonsnummer på nettsiden, kan man motta et forsikringstilbud tilpasset bedriften. Her er noen av produktene som tilbys bedrifter:

  • Personforsikring for ansatte
  • Bygningsforsikring
  • Forsikring av selskapets drift og eiendeler

Punktlistene ovenfor er kun utvalgte eksempler. Du kan besøke nettsiden for mer informasjon om de ulike produktene samt priser og vilkår.

Fakta om If Skadeforsikring 

If ble grunnlagt i 1999, og er i dag ett av de ledende selskapene på forsikringer i Norden. De teller rundt 3,7 millioner kunder og har omtrent 6 800 ansatte.

Hovedkvarteret er lokalisert i Sverige. Kundene er lokalisert i både Skandinavia og Baltikum, og inkluderer både private og bedrifter.