KLP forsikring logo hvit bakgrunn sort tekst

KLP Forsikring – Kommunal Landspensjonskasse

KLP Forsikring (Kommunal Landspensjonskasse) tilbys til alle personer som jobber på arbeidsplasser med pensjonsordning i KLP, men også til dem som ikke er medlemmer. De som har pensjonsordning i selskapet vil imidlertid få rabatterte priser.

På nettsiden kan man enkelt beregne pris på forsikringen sin. Skal man for eksempel ha bilforsikring, trenger man bare å oppgi bilmodell og postnummer. Med et lite tastetrykk kan man så få opp den estimerte månedlige kostnaden.

Kontakt KLP Forsikring – kundeservice og TLF

Org.nr: 967 696 676
Adresse i Norge: Dronning Eufemias gate 10, 0191 Oslo
Telefon: 55 54 85 00
Nettside: https://www.klp.no/forsikring

Er du allerede kunde?
Du kan kontakte kundeservice her eller logge inn på min side.

Produkter og tjenester

KLP Forsikring tilbyr en rekke ulike former for forsikring, inkludert personforsikring og skadeforsikring. Både bedrifter, borettslag og private kan få tilgang på forsikringsproduktene. Her er noen av forsikringene som tilbys privatpersoner:

Bedrifter kan forsikre alt fra innbo og eiendom, til båt, personer og kjøretøy. Borettslag kan forsikre bygninger, rettshjelp, ulykker og lignende gjennom KLP Forsikring.

Fakta om KLP Forsikring

KLP eller Kommunal Landpensjonskasse er et forsikringsselskap som ble grunnlagt i 1949, og hovedkontoret er lokalisert i Oslo.

Selskapet yter både forsikrings- og finanstjenester til virksomheter og offentlig sektor, så vel som deres ansatte. En rekke kommuner og fylkeskommuner har tjenestepensjonsordningen sin gjennom KLP.

I dag har konsernet en rekke datterselskaper, inkludert KLP Forsikringsservice AS, KLP Skadeforsikring AS og KLP Kapitalforvaltning AS.

Blir du lurt av forsikringsselskapet ditt?

Selv om du gjorde en god avtale da du kjøpte forsikring, kan den være kostbar og ugunstig i dag. Det er vanlig praksis at forsikringsselskapene øker prisene for hvert år som går – uten at du legger merke til det.

Bruk Tjenestetorget for å sjekke om du kan få et bedre tilbud enn du har i dag. Det er gratis og uforpliktende, og tar ikke mer enn 2 minutter av din tid.