Møretrygd Forsikring logo hvit bakgrunn blå tekst

Møretrygd Forsikring

Møretrygd Forsikring er et lokalt forsikringsselskap på Nord-Vestlandet som tilbyr forsikringer til både private og bedrifter.

Selskapet har en rekke rådgivere med spisskompetanse innen ulike typer forsikring. Ved å fokusere på tillit og nærhet, ønsker Møretrygd å skape trygghet i hverdagen for deg og dine. Alle kunder får sin egen personlige rådgiver.

Kontakt Møretrygd Forsikring – kundeservice og TLF

Org.nr: 838 797 172
Adresse i Norge: Kongens gate 23, 6002 Ålesund
Telefon: 70 10 12 50
Nettside: https://moretrygd.no/

Er du allerede kunde hos Møretrygd?
Kontakt kundeservice eller logg inn.

Produkter og tjenester

Private kunder hos Møretrygd kan kjøpe en rekke ulike former for forsikringer.

Enten man ønsker å forsikre kjøretøy, fritidsbåt, reise, hus eller innbo, finnes det altså hjelp å få hos dette forsikringsselskapet.

Møretrygd kan også hjelpe bedrifter med å finne rett forsikring til riktig pris. Bedrifter kan blant annet kjøpe forsikringer relatert til brann, yrkesskade, naturskade og forskjellige ansvarsforsikringer.

Fakta om Møretrygd

Møretrygd har kontorer Volda, Ålesund og Fosnavåg. Selskapets visjon er å være der kunden er, og ikke «alle andre steder». For kunder som er bosatt på Nord-Vestlandet, er Møretrygd et kundenært og lokalt alternativ.

Selskapet har 24 ansatte fordelt på de ulike avdelingene. Blant kundene til Møretrygd finner vi alt fra gårdseiere og rederier, til privatpersoner og bedrifter. Forsikringsselskapet ønsker å kunne gi alle kundegruppene sine et godt forsikringstilbud til konkurransedyktige priser.