WaterCircles Forsikring logo hvit bakgrunn

WaterCircles Forsikring

WaterCircles Forsikring er et forsikringsselskap som baserer seg på en noe utradisjonell kunderekruttering. WaterCircles velger nemlig ut kundene selv. Idéen er å velge gode forsikringskunder som har gått skadefrie i minimum tre år.

Selskapet mener at ansvarlige kunder fortjener et forsikringsselskap med bedre kundevilkår. Med kunder som stort sett er forsiktige og unngår skader, har WaterCircles mulighet til å redusere prisene.

Kundene kan også invitere ansvarlige venner til å bli medlem. Verving premieres med egne vennebonuser. Det stilles krav til at alle kundens forsikringer samles hos WaterCircles, for å kunne bli medlem.

Kontakt WaterCircles Forsikring – kundeservice og TLF

Org.nr: 915 495 486
Adresse i Norge: Strandveien 50, 1366 Lysaker
Telefon: 67 20 60 50
Nettside: https://watercircles.no/

Er du allerede kunde?
Kontakt kundeservice.

Produkter og tjenester

Hos WaterCircles kan du tegne alle forsikringer du og familien din trenger, ifølge selskapet selv. Forsikringsaktøren tilbyr kundene en personlig rådgiver som hjelper med å finne og sette sammen de riktige forsikringene tilpasset den enkelte.

Det er også mulig å kjøpe ulike forsikringer for små og mellomstore bedrifter.

Mer om WaterCircles Forsikring

WaterCircles ble stiftet i 2015 og opererer i Norge og Sverige. Her til lands selges produktene under merkevarene WaterCircles forsikring og Winterbergh forsikring.

Konsernet har i dag mer enn 100 ansatte. I Norge ligger hovedkvarteret på Lysaker.

Ønsker du å bli kunde kan du fylle ut et skjema på nettsiden, hvor du deretter blir kontaktet av en rådgiver. Vær oppmerksom på at du må oppfylle flere kriterier for å kunne bli medlem.